APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



HCCA's Clinical Practice Compliance Conference A Virtual Conference October 26 - 27, 2020

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.				
☐ AAPC 60-minute hour	required.				
☐ ACHE 60-minute hour	Many states require active attendance monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.				
☐ AHIMA 60-minute hour	The your orace.				
	State & license #				
☐ RN – CA Board of Registered Nursing					
Required: State & license #	State & license #				
	State & license #				
■ NASBA/CPE Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other Credit type not already listed.				
Active attendance monitoring will be	conducted during this virtual conference.				
ACHE, AHIMA, and CCB: Credits and certificates will be posted and viewable in your account online within four weeks.					
AAPC, CLE, NASBA, RN, or Other: External credit certificates will be emailed within four weeks.					
By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:					
Print your name:					
Email:Phone:					
Signature:	Date:				

CONTINUED NEXT PAGE →

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Monday, October 26					
9:00 – 10:00 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker GS1 GENERAL SESSION: OIG Updates					
10:15 – 11:15 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 101 Compliance and the Board: Challenges and Best Practices					
☐ Attendee ☐ Speaker 102 E&M Documentation Changes for 2021					
11:30 am – 12:30 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 201 Building a Risk-Based Audit Plan					
☐ Attendee ☐ Speaker 202 Uncovering Hidden Pitfalls in Medical Director Contracts					
1:15 – 2:15 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker GS2 GENERAL SESSION: The Seasoned Professional's Guide to Managing Stress					
2:30 – 3:30 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 301 From Provider to Researcher and Patient to Subject: Responsibility and Role					
☐ Attendee ☐ Speaker 302 Risk Matters That Merit Attention Amid a Crisis					
3:45 – 4:45 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 401 Mitigating the Risks from Opioid Prescribing: A Legal and Medical Perspective					
☐ Attendee ☐ Speaker 402 HIPAA Security: Common Mistakes Made by Physician Practices					
Tuesday, October 27					
9:00 am – 10:00 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 501 The Physicians in My Practice Want to Get Involved in Clinical Research					
Attendee Speaker 502 HIPAA and Social Media					
10:15 am – 11:15 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 601 Providers Coding and Documentation Audits: Data Mining and Collaborative					
☐ Attendee ☐ Speaker 602 Do the Right Thing: A Federally Qualified Health Center's Response					
11:30 am – 12:30 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker 701 Reviewing Recent Activities Within the Opioid Crisis: Providers					
Attendee					
1:15 – 2:15 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker GS3 GENERAL SESSION: Short of Ventilators: How We Wound Up Here Again					

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

...continued Tuesday, October 27

2:30 – 3:30 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)				
	Attendee		Speaker	801 Integration of Safety Culture Training to Increase Compliance Awareness
	Attendee		Speaker	802 Incident To and Shared Visit Policy in Plain English
3:45	5 – 4:45 pm	CDT	(1.0 clock	hour or 60 minutes)
	Attendee		Speaker	901 Building a Physician Practice Audit Program (That Your Physicians
	Attendee		Speaker	902 Best Practices in Managing Third-Party Valuations
5:00) – 6:00 pm	CDT	(1.0 clock	hour or 60 minutes)
	Attendee		Speaker	1001 Billing and Coding Cases Gone Wrong
	Attendee		Speaker	1002 The New Normal: Benefits of Successfully Navigating Change
Print your name:				