

HCCA's Healthcare Enforcement Compliance Conference November 3 – 6, 2019, Washington, D.C.

Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Submit this application within		
☐ AHIMA 60-minute hour	seven days to allow for state reporting, if required. Individuals MUST sign in/sign out* if required by		
☐ ACHE 60-minute hour	their state. Verify your CLE requirements with your state.		
☐ AAPC 60-minute hour	State/License #		
☐ RN – CA Board of Registered Nursing	State/License #		
State/License #	State/License #		
Other Credit type not already listed.	■ NASBA/CPE Individuals MUST sign in/sign out* per NASBA credit requirements.		
*Sign-in/sign-out sheets are available outside meeting room. CCB, ACHE, AHIMA credits and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks. CLE, NASBA, AAPC, RN and Other external credit certificates will be emailed within four weeks. *By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:			
Name (PRINT legibly):	Phone:		
Email Certificate to:			
Signature: Date:			

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

	Pre-Conference			
9:00 – 10:30 am (1.5 clock ho	ours or 90 minutes)			
☐ Attendee ☐ Speaker	P1 Anatomy of False Claims Act Case			
☐ Attendee ☐ Speaker	P2 Corporate Integrity Agreements: The Role ofReview Organization (IRO)			
☐ Attendee ☐ Speaker	P3 Navigating Enforcement Action, Investigations, and Settlements			
·	·			
10:45 am – 12:15 pm (1.5 clo	i .			
☐ Attendee ☐ Speaker	P4 Litigating a False Claims Act Case			
☐ Attendee ☐ Speaker	P5 Anti-Kickback Developments			
☐ Attendee ☐ Speaker	P6 Managed Care Enforcement and Compliance			
1:30 – 3:00 pm (1.5 clock hou	rs or 90 minutes)			
☐ Attendee ☐ Speaker	P7 Negotiating False Claims Act Settlements and Mediation			
☐ Attendee ☐ Speaker	P8 Handling a Criminal Healthcare Fraud Case			
☐ Attendee ☐ Speaker	P9 Enforcement and Compliance for General Counsel and Compliance Officers			
•				
3:15 – 4:45 pm (1.5 clock hou				
☐ Attendee ☐ Speaker	P10 Cyber Security and Health Care Privacy			
☐ Attendee ☐ Speaker	P11 Federal Administrative Sanctions: Exclusions, Civiland Case Update			
☐ Attendee ☐ Speaker	P12 Compliance, Repayment and Self-Disclosure			
MONDAY, November 4	Conference			
MONDAY, November 4 8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho				
•				
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho	urs or 75 minutes)			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes)			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance			
8:15 − 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance			
8:15 − 9:30 am (1.25 clock ho	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance 202 Building an Effective Investigative Team			
8:15 − 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance 202 Building an Effective Investigative Team 203 Privacy Breach Response			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance 202 Building an Effective Investigative Team 203 Privacy Breach Response			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance 202 Building an Effective Investigative Team 203 Privacy Breach Response r or 60 minutes) 301 False Claims Act Liability in Post-Acute Care			
8:15 – 9:30 am (1.25 clock ho Attendee	urs or 75 minutes) GS1 Government Enforcement Panel our or 60 minutes) 101 Collateral Consequences to Audits and Adverse Enrollment Actions 102 What Makes a Compliance Program "Effective"? 103 Due Diligence and Compliance ck hour or 60 minutes) 201 Nurse Practitioners and Physician Assistants: Emerging Compliance 202 Building an Effective Investigative Team 203 Privacy Breach Response			

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

MONDAY, November 4 Conference continued		
2:45 – 3:45 pm (1.0 clock hour) Attendee Speaker Attendee Speaker Speaker	r or 60 minutes) 401 HHS Health Industry Cyber Security Practicesand Protecting Patients 402 Lessons from Stark Investigations 403 A Sensible Approach to Global Security and Data Privacy	
4:00 – 4:30 pm (.5 clock hours Attendee Speaker	GS2 2019 Update from CMS	
TUESDAY, November 5	Conference	
8:30 − 9:30 am (1.0 clock hour Attendee		
9:45 – 10:45 am (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	501 Delegate Oversight and Protecting PHI	
☐ Attendee ☐ Speaker	502 Root Cause Analysis Workshop	
☐ Attendee ☐ Speaker	503 Confidentiality of Substance Use Disorder Records	
11:15 am – 12:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	601 Controlled Substance Crisis: A Holistic Approach for Hospitals	
☐ Attendee ☐ Speaker	602 Compliance and Risk Assessments: Prepared?	
☐ Attendee ☐ Speaker	603 Quality Payment Program	
1:15 – 2:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	701 Ask the Stark Law Professionals	
☐ Attendee ☐ Speaker	702 The Opioid Crisis and Compliance	
☐ Attendee ☐ Speaker	703 Navigating Parallel Investigations, Criminal, Civil, State, and Federal	
2:30 – 3:30 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	801 Patient Support Services and False Claims Act Risks	
☐ Attendee ☐ Speaker	802 Enforcement and Compliance, Retail Pharmacy	
☐ Attendee ☐ Speaker	803 Clinical Trial Enforcement and Compliance	
3:45 – 4:45 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	GS4 Operationalizing Compliance Through Data Analytics	
•		

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

WEDNESDAY, November 6 Post-Conference		
8:30 – 10:00 am (1.5 clock hours or 90 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	W1 SNF Mandatory Compliance is Here: Lessons Learned from CIAs
☐ Attendee	☐ Speaker	W2 The Parkland Health & HospitalHealthcare Organization Must Know
☐ Attendee	☐ Speaker	W3 Enforcement and the Opioid Crisis
	_	
10:15 – 11:45 am (1.5 clock hours or 90 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	W4 Privilege and Compliance
☐ Attendee	☐ Speaker	W5 21st Century Data and DetectionRisks Before They Become Systemic
☐ Attendee	☐ Speaker	W6 Medical Necessity and the False Claims Act

Print Name: _____