## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

# HCCA

## HCCA's Healthcare Enforcement Compliance Conference A Virtual Event November 16-18, 2020

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

#### Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.	
☐ AAPC   60-minute hour	Many states require active attendance	
☐ <b>ACHE</b>   60-minute hour	monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.	
☐ AHIMA   60-minute hour	State & license #	
RN – CA Board of Registered Nursing Required: State & license #	State & license #	
Required. State & license #	State & license #	
■ NASBA/CPE   Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other   Credit type not already listed.	
	conducted during this virtual conference.	
in your account on AAPC, CLE, NASBA, RN, or Other: External cre	d certificates will be posted and viewable line within four weeks.  Hedit certificates will be emailed within four weeks.  HED THE SESSION(S) I indicated on this application:	
, , ,		
Print your name:		
Email:	Phone:	
Signature:	Date:	

CONTINUED NEXT PAGE →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

9:00 – 10:15 am	CDT (1.25 clo	ck hours or 75 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Government Enforcement Panel
10:30 – 11:30 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>101</b> Anti-Kickback Statute Case Studies and OIG's Regulatory Flexibilities
☐ Attendee	☐ Speaker	102 False Claims Act Liability in Post-Acute Care
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>103</b> Preventing Enforcement Actions in Clinical Research: Operational Strategies
11:45 am – 12:45 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	201 Managed Care Enforcement and Compliance
☐ Attendee	☐ Speaker	202 How OIG Uses Data in its Affirmative Cases & How Data Can be
☐ Attendee	☐ Speaker	203 The Myth(s) of Median to 75th: New Perspectives on Assessing, Managing
1:35 – 2:35 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>GENERAL SESSION:</b> Whistleblowers: Who Are They, Why Do They Bring Cases
2:50 – 3:50 pm	CDT (1.0 clock	hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>301</b> Federal Administrative Sanctions
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>302</b> DOJ Updated Guidance: June 2020
☐ Attendee	☐ Speaker	303 Lessons Learned from Stark Investigations
4:05 – 5:05 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>401</b> Enforcement and Compliance for Pharmacies
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>402</b> Why Whistleblowers Matter to Healthcare Compliance
☐ Attendee	☐ Speaker	403 Trends and Best Practices in Healthcare Privacy and Security Investigations
5:20 – 6:20 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>501</b> Self-Disclosure Protocol
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>502</b> The Secret Sauce for Complying with Privacy Regulations
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>503</b> Encryption: Policy to Practice, Lower Risk, Increase Compliance!
Tuesday, November 17		
9:00 am – 10:00 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
:		GENERAL SESSION: CMS Update
10:15 – 11:15 am CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee		<b>601</b> Negotiating ClAs: What's New, What's Different, What Do You Need to Know?
☐ Attendee		<b>602</b> Civil and Criminal Telehealth Enforcement Matters: DME, Pharmaceutical
☐ Attendee	·	603 Understanding and Preserving Privilege During Compliance Investigations

### **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

#### ...continued Tuesday, November 17 11:30 am - 12:30 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker 701 Laboratory Enforcement and Compliance ☐ Attendee ☐ Speaker **702** 340 B Compliance ☐ Attendee ☐ Speaker 703 Three Competing Perspectives on Federal Healthcare Enforcement Trends... 1:20 - 2:20 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker GENERAL SESSION: DOJ's Consumer Protection Branch: Safeguarding Americans... 2:35 - 3:35 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker 801 Get 'Em Where It Hurts: Using Compensation to Influence Compliance ☐ Attendee 802 Enforcement and Compliance Risks Associated with the Opioid Crisis... ☐ Speaker ☐ Attendee Speaker 803 Ask the Stark Professionals 3:50 - 4:50 pm CDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker 901 CMS Oversight and Enforcement of Safety and Quality Standards ☐ Attendee ☐ Speaker 902 Big Data: How Can It Be Shared and What Are the Considerations... ☐ Attendee ☐ Speaker 903 Hot OIG Target Area: Device Reporting & Related Outlier Wednesday, November 18 9:00 - 10:30 am CDT (1.5 clock hours or 90 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker W1 Compliance, Internal Investigations and Self Disclosure: Building the Team... ☐ Attendee ☐ Speaker W2 Medical Necessity and Civil and Criminal Liability ☐ Attendee Speaker **W3** Electronic Health Records Fraud Enforcement: What, Why, and Thoughts... 10:45 – 12:15 pm CDT (1.5 clock hours or 90 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker W4 Negotiating and Mediating False Claims Act Cases ☐ Attendee ☐ Speaker W5 Compliance Officers, General Counsel and Enforcement ☐ Attendee Speaker W6 Data Analytics and AI to Detect and Defend Fraud 1:00 - 2:30 pm CDT (1.5 clock hours or 90 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker W7 Anatomy of a False Claims Act Case ☐ Attendee ☐ Speaker W8 Medicaid Fraud Enforcement Update ☐ Attendee ☐ Speaker W9 Litigating a False Claims Act Case 2:45 - 4:15 pm CDT (1.5 clock hours or 90 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker W10 CIAs and IROs: What Are They and Why Do They Matter? ☐ Attendee ☐ Speaker W11 Is Your Conflicts of Interest Program Effective? ☐ Attendee Speaker W12 Understanding the Components of a Comprehensive Compliance Risk... 4:30 - 6:00 pm CDT (1.5 clock hours or 90 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker W13 Strategies and Best Practices for Responding to Enforcement... ☐ Attendee ☐ Speaker W14 Handling a Criminal Healthcare Fraud Case ☐ Attendee ☐ Speaker W15 Root Cause Analysis Workshop

Print your name: