APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



HCCA's Managed Care Virtual Healthcare Compliance Conference February 1 - 3, 2021

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.		
☐ AAPC 60-minute hour	Many states require active attendance		
☐ ACHE 60-minute hour	monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.		
☐ AHIMA 60-minute hour	State & license #		
RN – CA Board of Registered Nursing Required: State & license #	State & license #		
required. State & license #	State & license #		
■ NASBA/CPE Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other Credit type not already listed.		
Active attendance monitoring will be	conducted during this virtual conference.		
ACHE, AHIMA, and CCB: Credits and certificates will be posted and viewable in your account online within four weeks.			
AAPC, CLE, NASBA, RN, or Other: External credit certificates will be emailed within four weeks.			
By signing below, I attest that I HAVE ATTENE	DED THE SESSION(S) I indicated on this application:		
Print your name:			
Email:	Phone:		
gnature:Date:			

CONTINUED NEXT PAGE →

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Monday, February 1		
9:30 – 11:00 am CST (1.5 clock hours or 90 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	P1 Building and Evolving Your Program Integrity Compliance Program	
☐ Attendee ☐ Speaker	P2 COVID-19 and Lessons Learned for Flexible Care Management Approaches	
11:15 am – 12:45 pm CST (1.5		
! '	P3 Building a Cybersecurity Auditing and Monitoring Plan	
☐ Attendee ☐ Speaker	P4 How to Build a CPE Tracer: Best Practices to Focus on Prevention, Detection	
1:30 – 3:00 pm CST (1.5 clock	hours or 90 minutes)	
	P5 Risks and Audit Readiness for Non-Quantitative Treatment Limits (NQTLs)	
_	P6 Corrective Action Plans & Root Causes: Why It's Important to Get Both Right	
— Accorded — Speaker	To corrective retion riums & noot eduses. Why it's important to det both high	
3:15 – 4:45 pm CST (1.5 clock hours or 90 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speaker	P7 Another Look at Building a DSNP Compliance Program	
☐ Attendee ☐ Speaker	P8 The Ever-Evolving Landscape of Privacy and Security Compliance	
Turadau Falamani		
Tuesday, February 2		
9:00 am – 10:00 am CST (1.0 clock hour or 60 minutes)		
Attended Sneaker		
in Attendee in Speaker	GENERAL SESSION: Medicaid Fraud Trends & Best Practices for Reporting	
10:15 am – 11:15 am CST (1.0	clock hour or 60 minutes)	
10:15 am – 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs	
10:15 am – 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes)	
10:15 am – 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement	
10:15 am – 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker 11:30 am − 12:30 pm CST (1.0 ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation 202 Successful Regulatory Relationships Post-COVID-19 with Sponsors and FDRs	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker 11:30 am − 12:30 pm CST (1.0 ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Attendee ☐ Speaker	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation 202 Successful Regulatory Relationships Post-COVID-19 with Sponsors and FDRs 203 Digital Transformation Strategies: Risk & Compliance	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation 202 Successful Regulatory Relationships Post-COVID-19 with Sponsors and FDRs 203 Digital Transformation Strategies: Risk & Compliance	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation 202 Successful Regulatory Relationships Post-COVID-19 with Sponsors and FDRs 203 Digital Transformation Strategies: Risk & Compliance hour or 60 minutes) 301 Preparing for the Era of Provider Network Transparency	
10:15 am − 11:15 am CST (1.0 Attendee	clock hour or 60 minutes) 101 Integrated Appeals and Grievances: A Roadmap for D-SNPs 102 What You Don't Know Will Hurt You: Managed Care Enforcement clock hour or 60 minutes) 201 Rewards and Incentives Programs: How to Stay on Top of Innovation 202 Successful Regulatory Relationships Post-COVID-19 with Sponsors and FDRs 203 Digital Transformation Strategies: Risk & Compliance	

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

continue	ed Tuesda	y, February 2
2:30 – 3:30 pm	CST (1.0 clock	hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	401 Not for the Faint of Heart: The Path to Compliance amid Medicaid
☐ Attendee	☐ Speaker	402 Social Determinants of Health: Minimizing Compliance Challenges
☐ Attendee	☐ Speaker	403 Virtual Health Care: Oversight and Opportunities in This New World
3:45 – 4:45 pm	CST (1.0 clock	hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Managed Care Compliance Hot Topics Panel
Wednesda	ay, Februa	iry 3
	I	hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Managed Care: OIG Priorities and Identified Risk
10:15 – 11:15 a	ım CST (1.0 cloc	ck hour s -or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	501 CMS Universes: Using Regulatory Data Sets to Provide Monitoring
☐ Attendee	☐ Speaker	502 Compliance Organizational Design
☐ Attendee	☐ Speaker	503 Federal and State-Based Exchanges: Risk Reduction Strategies
11:30 am – 12:	30 pm CST (1.0	clock hour s or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	601 Building an Audit-Ready Pharmacy Compliance Program
☐ Attendee	☐ Speaker	602 The Risks of Risk Adjustment Reviews: Enforcement Trends and Litigation
☐ Attendee	☐ Speaker	603 Implementing Regulatory Changes: A "How-To Guide" for Any Organization
1:30 – 2:30 pm	CST (1.0 clock	hour s or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	701 The Auditors Are Coming: Is Your Medicaid Managed Care Health Plan Ready?
☐ Attendee	☐ Speaker	702 Compliant Coding Review Project Management: From Project
☐ Attendee	☐ Speaker	703 Cyber Risk = Disruptive Business Risk
2:45 – 3:45 pm	CST (1.0 clock	hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Getting to Effective: What is Your Compliance Value
		Print your name: