

HCCA's Regional Healthcare Compliance Conference May 1, 2020 | Virtual Columbus Conference

Please email this form following conclusion of this virtual conference. email: <u>ccb@compliancecertification.org</u> | phone: 952.988.0141

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed) AHIMA   60-minute hour	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.
ACHE   60-minute hour	Please verify your CLE requirements with your state.
AAPC   60-minute hour	State/License #
NAB   60-minute hour State/License #	State/License #
CE Registry #R	State/License #
RN – CA Board of Registered Nursing	<b>Other</b>   Credit type not already listed.
State/License #	

## ACTIVE ATTENDANCE MONITORING WILL BE CONDUCTED DURING THIS VIRTUAL CONFERENCE

<u>CCB, ACHE, AHIMA</u> credits and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.

CLE, NAB, AAPC, RN and Other external credit certificates will be emailed within four weeks.

★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

Email Certificate to*:	_Phone*:
Signature*:	Date*:
Name*:	

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- SPEAKERS must indicate "<u>Speaker</u>" for sessions presented and "<u>Attendee</u>" for sessions attended.
   NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early

## FRIDAY, MAY 1 | CONFERENCE

□ Attendee	□ Speaker	<b>8:30 – 9:30 AM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> HIPAA Hot Topics
□ Attendee	□ Speaker	<b>9:45 – 10:45 AM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> The Long Term Care Survey Process and Enforcement Update
□ Attendee	□ Speaker	<b>11:00 AM – 12:00 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Seven Months in to PDPM, Where Do We Stand?
□ Attendee	□ Speaker	1:00 – 2:00 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Updates to the Provider-Based Clinic Rules and Other Changing Rules in Healthcare
□ Attendee	□ Speaker	2:15 – 3:15 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Enforcement from the Defense Perspective
□ Attendee	□ Speaker	<b>3:30 – 4:10 PM EDT (0.67 clock hours or 40 minutes)</b> COVID-19 Discussion