## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



## HCCA's Charlotte Regional Virtual Healthcare Compliance Conference January 15, 2021

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

## Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: <a href="mailto:ccb@compliancecertification.org">ccb@compliancecertification.org</a> | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.	
☐ AAPC   60-minute hour	Many states require active attendance	
☐ <b>ACHE</b>   60-minute hour	monitoring. Please verify your CLE requirement with your state.	
☐ AHIMA   60-minute hour	State & license #	
RN – CA Board of Registered Nursing Required: State & license #	State & license #	
	State & license #	
■ NASBA/CPE   Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other   Credit type not already listed.	
Active attendance monitoring will be	conducted during this virtual conference.	
in your account or	d certificates will be posted and viewable aline within four weeks.  edit certificates will be emailed within four weeks.	
By signing below, I attest that I HAVE ATTENE	DED THE SESSION(S) I indicated on this application:	
Print your name:		
Email:	Phone:	
Signature:	Date:	

CONTINUED NEXT PAGE →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
   ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Friday, January 15		
☐ Attendee	☐ Speaker	08:30 – 9:30 a.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes) Privacy Officer Panel: Privacy Breaches and the Lessons They Offer
☐ Attendee	☐ Speaker	09:45 – 10:45 a.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes)  OCR HIPAA Right to Access Initiative and Information Blocking Rule
☐ Attendee	☐ Speaker	11:00 – 12:00 p.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes) Post-Acute Care Hot Topics
☐ Attendee	☐ Speaker	1:00 – 2:00 p.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance's Role in Integration Planning
☐ Attendee	☐ Speaker	2:15 – 3:15 p.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes) The Compliance Cure: Partner with a Physician Advisor
☐ Attendee	☐ Speaker	3:30 – 4:30 p.m. EST (1.0 clock hour or 60 minutes)  An Ounce of Prevention Effective Strategies for Minimizing Whistleblower Risks

Print your name:	