APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



HCCA's Dallas Regional Virtual Healthcare Compliance Conference February 12, 2021

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.	
☐ AAPC 60-minute hour	Many states require active attendance	
☐ ACHE 60-minute hour	monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.	
☐ AHIMA 60-minute hour	State & license #	
RN – CA Board of Registered Nursing Required: State & license #	State & license #	
Required. State & ilcense #	State & license #	
■ NASBA/CPE Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other Credit type not already listed.	
Active attendance monitoring will be	e conducted during this virtual conference.	
ACHE, AHIMA, and CCB: Credits and certificates will be posted and viewable in your account online within four weeks.		
AAPC, CLE, NASBA, RN, or Other: External cr	edit certificates will be emailed within four weeks.	
By signing below, I attest that I HAVE ATTENL	DED THE SESSION(S) I indicated on this application:	
Print your name:		
Email:	Phone:	
Signature:	Date:	

CONTINUED NEXT PAGE →

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Friday, February 12		
☐ Attendee	☐ Speaker	8:30 a.m. – 9:30 a.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) OIG Update
☐ Attendee	☐ Speaker	9:45 – 10:45 a.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Virtually Back to Normal: Telemedicine to the Rescue During COVID-19 and After
☐ Attendee	☐ Speaker	11:00 – 12:00 p.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Update and Implementation of New Stark Law and Anti-Kickback Statute
☐ Attendee	☐ Speaker	1:00 – 2:00 p.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Managing a Compliance Department Virtually During the Pandemic
☐ Attendee	☐ Speaker	2:15 – 3:15 p.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Transitioning to Virtual: Privacy & Security Risks in Telehealth and Work from
☐ Attendee	☐ Speaker	Home 3:30 – 4:30 p.m. CST (1.0 clock hour or 60 minutes) The New Physician Fee Schedule and the Impact on Physician Practices

Print your name:	