## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



HCCA's Regional Healthcare Compliance Conference January 31, 2020, Orlando, Florida

Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: <u>ccb@compliancecertification.org</u> | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.	
AHIMA   60-minute hour	Individuals <b>MUST</b> sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state.	
ACHE   60-minute hour		
AAPC   60-minute hour	State/License #	
RN – CA Board of Registered Nursing	State/License #	
State/License #	State/License #	
<b>Other</b>   Credit type not already listed.	NASBA/CPE   Individuals MUST sign in/sign out* per NASBA credit requirements.	

#### \*Sign-in/sign-out sheets are available outside meeting room.

<u>CCB, ACHE, AHIMA</u> credits and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.

<u>CLE, NASBA, AAPC, RN and Other</u> external credit certificates will be emailed within four weeks.

★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

Name (PRINT legibly):	Phone:
Email Certificate to:	
Signature:	Date:

### CONTINUED NEXT PAGE $\rightarrow$

# **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ **SPEAKERS** must indicate "<u>Speaker</u>" for sessions presented and "<u>Attendee</u>" for sessions attended.
- **\* NOTE** any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

### Friday, January 31

□ Attendee	□ Speaker	<b>8:30 – 9:30 am (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Surviving a CIA
□ Attendee	□ Speaker	<b>9:45 – 10:45 am (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Fraud, Compliance, and Telehealth
□ Attendee	□ Speaker	10:55 – 11:55 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Scenarios and Resolutions
□ Attendee	□ Speaker	12:45 – 1:45 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Privacy and Security Risk Assessment Best Practices
□ Attendee	□ Speaker	<b>2:00 – 3:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Recent Developments and Physician Compensation Arrangements
□ Attendee	□ Speaker	<b>3:15 – 4:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Developing an Ethical Culture

Print Name: \_\_\_\_\_